En smakebit på söndag

En smakebit på söndag

Nu har det gått en vecka sedan sist och det är dags att bjuda på en ny smakebit som den norska bokbloggen Flukten fra virkeligheten tycker att vi ska göra. Jag har flera böcker under läsning just nu men väljer att bjuda på ett stycke ur Laini Taylors Mörk ängel, en bladvändare som gjort att övriga böcker till viss del fått stå tillbaka litegrann.

Karou gick över Karlsbron och tog spårvagnen till de judiska kvarteren, ett medeltida ghetto som numera bestod av en tät samling Art Noveau-hus som var lika läckra som tårtor. Hon var på väg till bakdörren på ett av dem. Den nakna metalldörren såg inte alls märkvärdig ut och det var den i sig inte heller. Om man öppnade den utifrån kom man bara in i en fuktig och lite unken tvättstuga. Men Karou öppnade inte. Hon knackade och väntade, för när dörren öppnades inifrån kunde den leda till en helt annan plats. (Sida 35)

Mums för den som gillar fantasy…

Standard

22 reaktioner på ”En smakebit på söndag

  1. Laini Taylors bøker er nydelige! Men når det er sagt så har jeg ikke blitt ferdig med den tredje boken enda 🙂 Jeg er veldig glad i fantasy, og det er deilig med oversatte bøker innimellom siden jeg må lese de fleste på engelsk. (Det går greit, det er bare gøy å lese på sitt eget språk innimellom :-)) Ha en riktig fin søndag!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s