Bokbloggsjerka

Bokbloggsjerka 27-30 januari

Jag har inte tidigare varit med i Annikas (Annikas litteratur- och kulturblogg) Bokbloggsjerka men läst att många har saknat den så nu när hon drar igång igen tänkte jag att det kunde vara roligt att hänga med.

Om du skulle tvingas välja mellan en hög med böcker av för dig okända författare, eller en med dina favoriter, vilken hög skulle du välja och varför?

Det är frågan vi ska grunna på den här gången.

Ja, alltså. Jag skulle vilja säga att jag skulle välja den med okända författare och jag plockar gärna okända författare när jag skrotar runt på biblioteket men en hög med favoriter skulle vara väldigt svårt att motstå. Om det inte var böcker jag redan läst förstås. Nej, det bästa skulle förstås vara att blanda högarna och plocka både favoriter och okända men då det alternativet saknas så blir nog valet favoriterna av den enkla anledningen att jag mer eller mindre kan vara säker på att det är böcker jag kommer att tycka om.

Standard

14 reaktioner på ”Bokbloggsjerka 27-30 januari

  1. När jag gick mycket på biblioteket så lånade jag jätte ofta hem böcker som verkade intressanta och struntade helt i att kolla författare, nu när jag äger allt jag läser så blir det annorlunda.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s