Helgfrågan

Helgfrågan v.6 (9/2-12/2)

Nu börjar helgen. Det blir som vanligt en kväll med Fångarna på fortet eftersom barnen är för små för att föredra På spåret. Jag hoppas att de lär sig med tiden. I övrigt har vi inte några särskilda planer för helgen mer än att jag går i biotankar. Jag tror att både Lego Batman och Vaiana (eller vad den heter) kan vara filmer som passar hela familjen.
 Men nu är det dags för helgfrågan som Mias bokhörna ställer.
Hur är det med er, läser ni bokserier i rätt ordning eller kan ni hoppa lite?
Har ni någon favoritserie? 
Deckarserier kan jag hoppa lite hur som helst i men ofta vill jag gärna ha läst första boken i serien där huvudkaraktärerna presenteras ”ordentligt”. Jag är egentligen inte så förtjust i just deckarserier utan föredrar deckare som inte ingår i serier om jag skulle välja. Men en serie jag läst och tyckt om var Carin Gerhardsens Hammarbyserie även om jag nog har någon (eller några?) kvar att läsa i den.
Vad gäller andra serier. Jag kommer inte på så många serier jag har läst. Men favoriter är förstås Harry Potter-böckerna och böckerna om Narnia. Annars är det väl mest trilogier och där finns det många jag gillar.
(Och varför blir min text utan styckeindelning när jag publicerar den?)
Standard

20 reaktioner på ”Helgfrågan v.6 (9/2-12/2)

    • Ja, det var ett bra tag sen jag läste böckerna om Narnia men har börjat läsa dem för min son nu. Än så länge har vi bara läst första boken och den tycker jag inte lika mycket om som de andra.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s