Hett i hyllan, In English please, Roman

Hett i hyllan #14

Torsdag igen och dags för Bokföring enligt Monikas Hett i hyllan .

Jag bara gissar nu, men jag tror inte jag är ensam om att ha en del böcker i hyllan som stått där i evinnerliga tider. Är det inte dags att de där, halvt, bortglömda böckerna får ta lite plats och synas? Jo, det tycker jag. Verkligen. Därför kommer de, en efter en, att dyka upp här varje torsdag under rubriken Hett i hyllan. Lite lagom tvetydigt, eller hur? Vad har du för dolda skatter i hyllan? 

Den här gången har jag plockat ut boken Girlfriend in a Coma av Douglas Coupland. Den köpte jag på Stadsmissionen eller Myrorna för väldigt många år sedan och jag har faktiskt läst ett kapitel ser jag för ett bokmärke finns där och bara väntar på att jag ska fortsätta läsa. Men det får nog bli från början då. Och det här är en bok jag kommer att läsa. Någon gång. Jag gillar det jag läst av Coupland, visserligen bara någon enstaka bok eller två eller tre…

Jag tänker inte skriva vad boken handlar om den här gången utan bara några rader som står i boken. Sådär som det kan göra när man köper en bok second hand.

Peter

En bok jag tycker mycket om.

Hoppas du gör det också, om du någon gång läser den.

Kram. A (otydligt namn)

Och du. Tack för att du finns.

 

 

Standard

6 reaktioner på ”Hett i hyllan #14

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s