Ut eller in?

Ut eller in? (2)

Okej, förra veckan började jag med projekt Ut eller in? för att det börjar bli trångt i mina bokhyllor. Jag är hyfsat bra på att rensa ut böcker som jag har läst men jag har väldigt många olästa böcker i hyllan som jag tänker att jag ska läsa någon gång. Jag plockade ut tre böcker som jag skulle läsa drygt 50 sidor för att se om det är en bok jag vill läsa (på studs eller någon gång i framtiden(!)) eller om det är en bok jag ska rensa ut ur hyllan.

Så här gick det för böckerna.

  1. Försoningen av Hannah & Amanda – Jag nöjde mig med att läsa de två första kapitlen. Den åker ut ur hyllan då innehållet inte lockade mig det minsta.
  2. Amorina av Bengt Anderberg – Det fick räcka med de fyra första kapitlen. Det kan säkert vara en intressant bok men jag lyckades inte uppbåda något intresse. Bara att läsa dessa 40 sidor tog mig flera dagar. Alltså, den åker ut ur hyllan då det känns som en bok som för min del kan bidra till en lång lässvacka…
  3. Valvets hemlighet av Sylvie Crossman & Michel Gabrysiak – Läste bara första kapitlet. Det var många namn att hålla reda på kändes det som men det var en bok jag kan tänka mig att läsa även om jag inte blev såpass intresserad att jag vill läsa den just nu. Den åker alltså in i hyllan igen.

Nästa tre böcker har jag inte valt ut än. Den här helgen och kommande vecka vill jag koncentrera mig på alla bibliotekslån…

Standard

2 reaktioner på ”Ut eller in? (2)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s