Tematrio

Tematrio – Sommarplaner

Berätta om tre saker ni planerar att göra i sommar! är Lyrans Noblessers sista uppmaning innan hon gör ett sommaruppehåll med tematrion.

På sommaren tar vi dagen som den kommer. Vi har ingen resa inplanerad men kommer att vara på landet en hel del. Förutom att umgås med familjen och göra somriga saker listar jag tre punkter som jag vet att jag kommer att göra.

 1. Läsa – det kan man göra i vilket väder som helst och det är klart att jag räknar med att läsa i sommar. Har funderat lite över vilka böcker jag ska läsa men sen återstår det att se i slutet av sommaren vilka som egentligen blev lästa och inte.
 2. Rensa i röran och sälja på loppisen på landet. Ja, det går nog att rensa ut grejer i år också…
 3. Träna och ja, jag ska komma igång med löpträning också. Eller det blir väl någon form av ”gogging”. Jag hoppas att jag slipper muskelbristningar och annat jobbigt.

 

Standard

15 reaktioner på ”Tematrio – Sommarplaner

 1. ”Gogging” var ett bra ord 🙂 Jag har tänkt komma igång med samma sak. Hittade en bok på gymmet om att komma igång med jogging utan att skada sig, och tyckte att det lät bra. 30/30-metoden. 30 dagars gång/litet jogging under 30 minuter per tillfälle. Då skall senor, ligament och annat hålla för litet mer jogging sedan.Tänkte ta med mig barnen i morgon. För dem blir det för enkelt förstås, men de får väl springa fram och tillbaka till vraket bakom dem 😉

  Gilla

  • Ja, det är ju alltid kul om man kan göra det tillsammans med barnen. Jag hoppas få med mig sonen men säger som du – han får väl springa fram och tillbaka, för inte kommer det gå undan i början…

   Gillad av 1 person

  • Jag har inte cyklat på flera år fastän det är så skönt och lätt. (Jag skulle alltså inte få för mig att fara fram som ett jehu, utan i lagom takt ska det vara för min del.)

   Gilla

 2. Anna skriver:

  Rensa i röran låter som en mycket bra idé! Jag har låtit både böcker och annat bli alldeles för många både i stan och på landet. Det ska ju regna i helgen så varför inte sätta fart direkt! Läsningen passar ju bra mellan varven. Ha en fin sommar!

  Gilla

  • Ja, jag förstår inte hur mycket kläder och saker man har. Alldeles för mycket helt klart. Här regnar det men jag hoppas att det blir finare väder om några timmar. Trevlig sommar!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s