Helgfrågan

Helgfrågan vecka 30

Jag har inte gjort många knop på bloggen i veckan och har inte surfat runt så aktivt på andras bloggar heller känner jag men nu tänkte jag ta en liten stund vid datorn och börja med att besvara veckans helgfråga. Den här gången undrar Mias bokhörna:

  • Vilken typ av bok undviker du helst?
  • Bonusfråga: Motionerar/tränar du?

Det var en knepig fråga. Jag vet inte om jag undviker någon särskild typ av böcker. Det beror ganska mycket på läshumöret vad jag väljer för bok. Tegelstenar är väl inte böcker jag slukar men det finns alltid undantag, då och då läser även jag en tjockis.

Böcker med för liten text kan dock bli stående i hyllan, olästa.

Genrer jag undviker är böcker om ekonomi, av typen ”Så fördubblar du din aktieportfölj” och hurtiga självhjälpsböcker ”lär dig leva i nuet”.

Till bonusfrågan då. Ja, jag motionerar/tränar, men det har blivit alldeles för lite av det nu under semestern. På tre veckor har jag goggat (gå/jogga) två gånger. Inte alls vad jag hade tänkt. När jag inte har semester är vanorna bättre. Jag tränar på Itrim några gånger i veckan och jag tycker om att träna. Jag tycker om att springa/gogga också men jag glömmer det lätt mellan gångerna…

Standard

11 reaktioner på ”Helgfrågan vecka 30

  1. Har kollat i någon självhjälpsbok någon gång för länge sen, men undviker dem i det stora hela. Har också svårt för hurtbulliga säljpitchande böcker av olika slag.

    Gilla

Lämna en kommentar