Feel good & chick lit

Mina hemligheter

Titel: Mina hemligheter (Can You Keep a Secret?)

Författare: Sophie Kinsella

Översättare: Carla Wiberg

Förlag: Damm förlag (2008)

Den här boken bytte jag till mig i slutet av vår loppisdag den 22 juli så den blev inte någon hyllvärmare. Jag kan inte minnas att jag har läst någon bok av Kinsella tidigare och jag var lite sugen på en trevlig och lättläst historia. Något okomplicerat och kanske lite småkul. Det var inte i går jag läste chick-lit men det var det jag var sugen på nu.

Så vad var det då jag fick?

Mina hemligheter handlar om Emma. En alldeles vanlig 25-åring med massor av rätt så oskyldiga hemligheter men möjligtvis en del rätt pinsamma om fel människor får veta dem. Under en turbulent flygresa hasplar hon ur sig allt om sitt liv till mannen bredvid då hon tror att hennes sista stund är kommen. Nja, flygturen gick bra och planet landade som det skulle och jaja, vad gör väl det om en komplett främling hon aldrig kommer att träffa igen vet allt om henne?

Självklart möts de igen. Det visar sig att han är högsta hönset i företaget hon jobbar på…

Jag sträckläste den här boken. Jag var precis på rätt humör för den här lite småroliga chicklitten och tyckte att Emma var rätt charmig. Det är som sagt inte så ofta jag läser den här genren (fastän jag älskar att se romantiska komedier) men varje gång jag gör det myser jag.

 

Standard

2 reaktioner på ”Mina hemligheter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s