Helgfrågan

Helgfrågan vecka 34

Då var det helg igen och det är bäst att svara på helgfrågan som Mias bokhörna ställer nu när jag har tid till det. Den här veckan lyder frågan: Vilken är din bästa bok tv-serie? och bonusfrågan på samma tema: Vilken är din bästa bok-film?

Tv-serier kollar jag på en hel del men jag har ofta ganska dålig koll på om det finns en bok som serien bygger på. Jag började t.ex. se Thirteen Reasons Why innan jag visste att den byggde på en bok med samma namn. Nu har jag läst boken också och rekommenderar gärna både boken och serien. Men den absolut bästa bok tv-serien är helt klart BBCs miniserie Pride and Prejudice från 1995. Jag vet inte hur många gånger jag har sett den men det är ett antal.

Bästa bok-filmerna är Harry Potter-filmerna. Jag vet inte vilken av filmerna jag tycker bäst om eller har sett flest gånger.

Standard

28 reaktioner på ”Helgfrågan vecka 34

    • Filmerna har jag sett fler gånger än vad jag läst böckerna även om jag har läst dem några gånger också. Den fjärde boken ska jag läsa för sonen när han har läst fem böcker på egen hand. Det sporrar honom lite till läsning eftersom han vill se fjärde filmen men först måste han hört(eller läst) boken…

      Gilla

  1. Valde att avstå att svara på den här helgfrågan bara för att jag tyckte att den var så svår. Tror aldrig att jag har sett en serie från en bok jag har läst och väldigt få filmer också – har inte ens sett klart Harry Potter-filmerna. :O

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s