Helgfrågan

Helgfrågan vecka 35

Den här veckan har inte gått fort, redan i onsdags tyckte jag att det var fredag. Å andra sidan har förskolan haft stängt två dagar så lite tjuvstart på helgen har det varit för Lillys och min del redan. I dag har vi hunnit med både lite ”löpträning” på idrottsplatsen, biblioteksbesök och glassätande på bibliotekskaféet och lekande med kompisar på lekplatsen. Nu är det dags att varva ner. Jag gör det med kaffe, en chokladbit och lite bloggsurfande innan det är dags för Fångarna på fortet. Jag börjar med att besvara helgfrågan som Mias bokhörna ställer den här veckan.

Hur går det med läsningen/bloggandet?

Jag skulle säga att det går lite si och så med både läsandet och bloggandet sedan vardagen kom tillbaka. Det har inte blivit så mycket läst under veckorna men sedan under helgerna har jag läst en del. Med bloggandet är det väl ungefär på samma sätt, att jag skriver inlägg och surfar runt på bokbloggar när jag tar mig tiden. Ibland väljer jag aktivt bort att inte vara uppkopplad och ibland är det precis vad jag vill vara…

Vad ska du göra i helgen?

Jag hoppas på lite träning, lite läsning, lite surfande och bloggande och lite myspys med familjen. Har stora förhoppningar på vädret.

Men sen är det väl massa annat som ska göras förstås. Sånt där tråkigt som att tvätta och kanske ta ett varv med dammsugaren och barnen borde prova kläderna som de inte orkade prova förra helgen, vad kan de ha och vad måste införskaffas… Med andra ord, jag tjatar och de gnäller. Jag längtar redan!

Standard

22 reaktioner på ”Helgfrågan vecka 35

  • Så billigt vet jag inte, men det ska visst gå har jag hört! Om den personen även kunde greja att få barnen att prova sina kläder utan protester och med glatt humör… Nej, det blir nog till att ordna själv.

   Gilla

 1. Låter bekant 😉

  Har också insett att barnen växt ur en massa kläder under sommaren. De har ju bara gått i shorts och t-shirt/klänning så det har inte märkts förrän nu när jeans och långärmat plockas fram igen.

  Tvätten är en never ending story. Jag kan leva med tvättandet men att sortera… suck.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s