Nytt i hyllan

Böckerna från bokmässan

  • Till min dotter av Malin Wollin – låg i en kasse från Piratförlaget på morgontåget till Göteborg. Mycket trevligt!
  • Grejen med substantiv och pronomen av Sara Lövestam – har sedan tidigare Grejen med verb i bokhyllan och när jag lyssnat lite på henne kunde jag inte låta bli att köpa den här och få den signerad. Jag vet att jag ibland har vad min omgivning skulle säga nördig humor men just att det står på omslaget ”Nu med nominalfraser!” tycker jag är underbart!
  • Vända världen rätt av Jennifer Niven – lånade boken på biblioteket och läste i början av september men när jag lyssnade på Niven kunde jag inte heller den här gången motstå impulsen att köpa boken. Den är trots allt riktigt bra.
  • Trojanerna av Lova Lovén – verkar väldigt spännande och det var en okänd bok för mig.
  • Alfa och Omega av Oskar Källner – har jag varit sugen på att läsa sedan jag såg den på en blogg men har inte sett till på biblioteket. Nu har jag ett eget exemplar!
  • Bränt Land av Cecilia Åhman – det roligaste bokfyndet på bokmässan eftersom det visade sig att vi är gamla kursare! Kreativt skrivande på Södertörns högskola för en herrans massa år sedan… Som sagt, jättekul att få se att det blivit en bok!
  • Svenska skrivregler – ja, alltså, kanske inte så ”roligt” men har tänkt köpa nya utgåvan och nu fick jag det gjort.
  • Drakens dotter – Resans början av Ulrica Edvinsson Sundin – blev jag nyfiken på efter att ha sett den på bloggen Marias bokhylla. Kunde inte låta bli att köpa den när jag såg den på mässan för omslaget är väldigt tilltalande.
  • X – Den sista platsen av John Ajvide Lindqvist – ett måste förstås! Övriga kommentarer överflödiga och jag kunde förstås inte låta bli att tala om för honom att han är en av mina favoritförfattare.
  • Vei – bok 1 av Sara Bergmark Elfgren och Karl Johnsson – Jag gillar serier men det blir inte av alltför ofta att jag läser. Den här boken är så snygg så jag kunde inte låta bli att köpa den…

 

Vilken bok kommer jag att läsa först?

Jag tror att det blir Vei eller en novell av Oskar Källner men jag ser förstås fram mot att läsa alla böckerna som fick följa med hem från mässan.

 

Standard

6 reaktioner på ”Böckerna från bokmässan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s