Helgfrågan

Helgfrågan v. 43

Oj, vad länge sen jag var med på helgfrågan men jag tänker mig bli en lite flitigare bloggare (förhoppningsvis) framöver och Mias helgfråga är alltid rolig att besvara och sedan läsa vad andra svarat.

Den här veckan har vi fått veta vilka böcker som nominerats till årets Augustpris och Mias bokhörna undrar helt enkelt vilken eller vilka av de nominerade böckerna som vi är sugna på att läsa.

Jag är inte så intresserad av någon av böckerna i kategorierna skönlitteratur och facklitteratur men mitt intresse kan alltid väckas om jag får läsa lite spännande blogginlägg om dessa. Just nu har jag för dålig koll på vad det egentligen är för böcker och har så mycket annat att läsa som lockar mer.

Barn- och ungdomskategorin tycker jag är mer intressant och där har jag tänkt läsa alla böcker innan pristagaren utses. Bilderböckerna tänker jag läsa för Lilly (och Viggo med förstås om han vill höra!) för att få höra vilken bok hon tycker bäst om.

Standard

10 reaktioner på ”Helgfrågan v. 43

  1. Tror jag kommer att läsa Saids bok, har iaf ställt mig på kö på jobbet. I övrigt är det lite som du säger att intresse kan väckas men det finns så mycket annat att läsa så Augustnomineringarna ligger inte i prio just nu…

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s