Helgfrågan, Nytt i hyllan

Helgfrågan v.52

Det var ett tag sedan jag besvarade Mias helgfråga men såhär på årets sista söndag känner jag att det äntligen har infunnit sig lite ro och då en lust att både skriva blogginlägg och kika runt på andras bloggar. Och ja, varför inte börja med att besvara frågorna då.

Mia undrar: Vad fick du för böcker i julklapp?

Jag fick två böcker i julklapp. Inifrån av Anna Kinberg Batra fick jag av min svärfar. Boken är signerad och det är väl lite roligt men den här boken har jag inte haft en tanke på att läsa. Jag kommer nog att läsa den så småningom för den kan vara intressant även om det inte riktigt är en bok som väcker läslusten hos mig.

Den andra boken fick jag av min svärmor. Aednan av Linnea Axelsson som tilldelades årets Augustpris i den skönlitterära klassen. Det var inte heller en bok som stod högst upp på min läslista men den har jag faktiskt redan läst. Det var nog första gången en bok av det formatet gick att sluka så fort men som samtidigt innehöll så mycket. Fördelen med att det gick så snabbt att läsa är att sannolikheten att jag kommer att läsa om den är ganska hög. Rekommenderar starkt.

Bonusfrågan lyder: Hur ska du fira in det nya året? 

Jag och familjen ska bara vara hemma. Vanligtvis brukar svärmor komma och fira med oss men eftersom hon blivit med bulle (minibullterriern Märta!) blir det bara vi. Vi kommer väl att äta gott och tillbringa kvällen fram till 12-slaget med att se på tv, spela spel (förhoppningsvis inte bara tv- och datorspel utan vanliga sällskapsspel också) och gå på varandras nerver.

Hur andra svarar kan du läsa om hos Mias bokhörna.

Standard

2 reaktioner på ”Helgfrågan v.52

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s