Fantasy, Feel good & chick lit, Roman, Utmaningar

Läs it snow – så gick det

För den som är nyfiken så här flera dagar senare avslöjar jag nu mitt resultat i Läs it snow-utmaningen som Nellons bokblogg anordnade. Det gällde att läsa flitigt 21/12-27/12 och för min del gick det över förväntan. Jag läste mina tre böcker som jag valt ut till utmaningen och som gjorde att jag också kunde pricka in alla punkter. Hur många sidor det är vet jag inte men det spelar ingen roll.

 • En bok med rött omslag
 • En fantasy
 • En bok som utspelar sig under julen/vintern
 • En feel-good
 • Avsluta en serie

Utöver dessa tre böcker läste jag även Aednan som jag fick i julklapp men den tycker jag inte ska räknas med riktigt med tanke på att det är en tegelsten men inte mycket text på varje sida…

Jag är i alla fall glad att jag äntligen fick tid till läsning efter en höst då jag inte fått många böcker lästa. Jag hoppas att jag kommande år ska få tid (eller framför allt ro) att läsa betydligt fler böcker än vad jag har läst i år men misstänker att det kanske inte kommer att bli så.

Standard

2 reaktioner på ”Läs it snow – så gick det

 1. Linda skriver:

  Du får ta in kurslitteratur i läsningen, annars blir man ganska förtvivlad. Jag har läst ett 40-tal böcker skönlitteratur och resten är tusentals sidor kurslitteratur – så läsa kommer vi båda att göra oavsett.

  Gilla

  • Nja, fast kurslitteraturen kommer ju inte vara nöjesläsning och avkoppling direkt. Och gissningsvis inte så många hela böcker heller. Men jo, läsa kommer jag ju göra, förmodligen mer nästa år om jag ska räkna kurslitteraturen…

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s