Bokbloggsjerka, Listor och sånt

Bokbloggsjerka 11-14 januari 2019

Annika med Annikas litteratur- och kulturblogg håller i bokbloggsjerkan och undrar Vilka boksläpp ser du fram emot under 2019?

Jag har inte någon större koll på vad som kommer under året men jag har kikat i Vårens böcker av Svensk bokhandel och har valt ut fem böcker som just nu gör mig lite extra nyfiken.

  • Nitton kvinnor – Berättelser om syriskt motstånd av Samar Yazbek (Ordfront) – Vill läsa mer nonfiction och gärna mer om vår samtid.
  • Minoritetsorkestern av Chigozie Obioma (Ordfront) – Jag tyckte mycket om Fiskarmännen så läser gärna mer av författaren.
  • Jag kommer med stryk av Nanna Johansson (Galago) – Jag gillar Nanna Johansson så det här seriealbumet kommer jag säkert att läsa.
  • Regnmannen av Jonas Karlsson (W&W) – För att jag gillar hans noveller och hoppas att han briljerar även i ett längre format.
  • Vei bok 2 av Sara Bergmark Elfgren & Karl Johnsson (Kartago) – Ja, eftersom jag har läst den första fina boken vill jag läsa fortsättningen såklart.
Standard

15 reaktioner på ”Bokbloggsjerka 11-14 januari 2019

  1. Jag har inte heller så stor koll på kommande böcker, men Jonas Karlsson är jag sugen på att läsa. Läste hans God jul för några år sedan och var så förtjust i den.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s