Läser & tänkt läsa

Läser och tänkt läsa 5 – 2019

Just nu läser jag…

…mest kurslitteratur och böckerna jag påbörjade för en dryg månad sedan(?) har jag pausat. Jag hoppar nog vidare till andra böcker och återkommer vid senare tillfälle till dem om jag känner för det.

Men hur ser läsplanerna framöver ut nu då? Ja, eftersom jag inte riktigt har tiden att sjunka ner och fastna helt i en bok så får det bli på ett ungefär så här

  • Krysantemum av John Steinbeck – får inleda planen på att läsa fler noveller
  • Lufthav – dikter av Elsa Grave – En dikt om dagen gör själen glad
  • Förvandlingen av Franz Kafka – Jag gillar Kafka men det var länge sedan jag läste något av honom, den här boken finns med på min lista med tolv hyllvärmare jag ska läsa i år. Den är kort men gissningsvis inte för lättläst trots det.
  • Grundämnen på 30 sekunder – En bok jag köpte på bokrean. Jag har en stor kunskapslucka som jag har tänkt fylla igen lite i taget. Ett ämne åt gången, kanske inte varje dag men sakta och säkert tänkte jag förkovra mig i ämnet grundämnen. Eller i alla fall i de 50 ämnen som beskrivs i boken.

 

 

 

 

Standard

5 reaktioner på ”Läser och tänkt läsa 5 – 2019

  1. Krystantemum tror jag är väldigt bra, den vill jag också läsa. Förvandlingen läste jag för evigheter sedan, det vore intressant att läsa den nu i vuxen ålder och se vad jag tycker om den. Ha en fin helg!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s