Helgfrågan

Helgfrågan v. 21

Ja, det var väl några månader sedan jag var med på helgfrågan men nu hänger jag på! Den här veckan har Mia fått hjälp av Fröken Christina med veckans helgfråga som har temat Mors dag.
 • En bok du skulle kunna ge bort till din mamma?
Ja, jag skulle säga att mammas och min boksmak är ganska lika även om min nog är lite bredare, alltså innehåller fler genrer. Jag har fortfarande inte läst Vända hem av Yaa Gyasi men den finns i bokhyllan (du får låna den mamma!) och den tror jag att både hon och jag skulle uppskatta.
 • Bonusfråga: Om du själv skulle få en mors dags present, vad skulle det vara?
Tid till läsning kanske? Och skulle det vara en medföljande bok kunde det gärna vara Vei. Bok 2 av Sara Bergmark Elfgren och Karl Johnsson.
Standard

19 reaktioner på ”Helgfrågan v. 21

 1. Marie Eggimann skriver:

  Ja vem vill inte ha tid för läsning, eller ännu hellre något som gör en pigg. För tiden har jag nog men blir så sjukt trött.

  Gilla

  • Ja, egentligen ska jag inte gnälla över tid heller. Det har blivit en hel del netflix om kvällarna helt enkelt. För mig är det ”ron” som behövs, lugnet att ta sig tid till att varva ned och faktiskt läsa – det är det som saknas just nu för min del.

   Gilla

  • Ja, har man läst en bok vandrar den ofta vidare från mig med. Problemet är att jag så ofta lånar böcker på biblioteket så att jag inte hinner av att beta av mina egna böcker i samma takt som de kommer in i hyllan. Men rensar ofta ut böcker som jag har läst, om det inte är en klassiker eller favoritbok förstås.

   Gilla

 2. Åsa Carlsson skriver:

  Ja det är ju så det går till! Man lånar böcker av varandra, köper dessutom nästan aldrig längre. Dessutom, kul att prata och tycka till om böcker man båda läst sen. 😉

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s