Helgfrågan

Helgfrågan v. 22

Fröken Christina har hjälpt Mia med helgfrågan den här veckan. Vi närmar oss skolavslutningar och studenttider.

En bok att ge bort till en student?

Jag känner inte någon som tar studenten i år men skulle jag göra det och ge bort en bok så skulle jag utgå från studentens intressen och försöka anpassa bok efter person. Fin kokbok till den som gillar att laga mat, en reseguide till den som ska ut och resa. Vet jag att det är en student som gillar att läsa mycket skulle jag satsa på en eller flera klassiker. Varför inte ett klassiker-paket från Novellix?

Till min son som slutar fyran har jag köpt (loppisfynd) Trolldom i Gamla stan av Martin Olczak och Anna Sandler och ska kanske se om jag hittar en bok till dotra med som slutar förskoleklassen.

Bonusfråga: Vad äter du helst till frukost?

Jag äter gärna vaniljyoghurt med bär till frukost. Ganska ofta ett kokt ägg också. Sedan är det lite varierande, jag äter gärna mackor också men inte om jag måste gå upp tidigt och äta på en gång, utan då vill jag ha varit vaken ett tag. Men ett måste på morgonen, det första jag behöver är en kopp kaffe.

 

Fler studenttips hittar du hos Mias bokhörna.

Standard

21 reaktioner på ”Helgfrågan v. 22

  1. Håller med om att bokpresenter beror på personen som ska få boken. Kaffe har jag inte druckit på närmare 15 år, av någon anledning tål min mage inte det sen jag hade maginfluensa för länge sedan.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s