Månadsrapport

Läst i februari

Alla hjärtans mirakel av Simona Ahrnstedt – En söt och lite charmig novell (med en del sex förstås) av Simona Ahrnstedt som hittills aldrig gjort mig besviken.

Klubben – en undersökning av Matilda Gustavsson – Intressant och välskriven och jag förvånas nog inte längre över hur vissa människor agerar och beter sig mot sina medmänniskor.

Lola och pojken i huset bredvid av Stephanie Perkins – Efter Klubben ville jag ha någonting trevligt att läsa och eftersom jag gillade Perkins Anna och den franska kyssen föll valet på denna bok och jag fick vad jag ville ha. Det var lite småkul också att karaktärerna från förra boken hade biroller i denna.

After & After we collided av Anna Todd – Jag körde på lite mer kärlek när jag ändå var igång. Efter att ha sett filmen After på Netflix blev jag nyfiken på att läsa böckerna. Det här är de två första böckerna av fyra (tror jag?). De skiljer sig en hel del från filmen vilket kanske inte är så konstigt med tanke på att böckerna är tegelstenar. Jag tänker inte spoila vare sig film eler bok genom att göra några större jämförelser men jag tycker i alla fall att mamman i filmen inte framställs lika platt och ensidigt som i böckerna. Nog sagt om det. Tessa och Hardin är huvudpersonerna i denna dysfunktionella kärlekshistoria och fastän det inte är särskilt bra litteratur kan jag inte sluta läsa. Det var bladvändare och beroendeframkallande.

Standard

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s