Månadsrapport

Läst i mars

Så blir du en antirasist av Ibram X. Kendi (Natur & Kultur) – Det var en välskriven bok om ett viktigt ämne. Ja, boken tar upp hur man förhåller sig och agerar om man är en antirasist (och om man är en rasist) men den ger även en inblick i rasismens historia och har ett personligt perspektiv vilket gör att jag tyckte att boken både var lärorik och intressant men samtidigt väldigt lättillgänglig.

En fri agent av John Le Carré (Albert Bonniers Förlag) – Den här boken läste vi i bokcirkeln och det var väl inte en bok jag skulle ha läst annars. Spioner och agenter ser jag hellre i filmer och tv-serier än läser om.

Att överleva envälde av Masha Gessen (Brombergs) – Återigen en välskriven, högaktuell bok som jag tyckte var väldigt intressant. Gillar man böcker om samhälle och politik så är den här verkligen att rekommendera. Om maktmissbruk, USA, samhällsklimatet och Trumps tid som president.

Ett livsavgörande ögonblick av Julia Quinn (Lovereads) – Sista boken om familjen Bridgerton (tror jag?) och den var väl lika trevlig som alla andra. Helt okej bok om kärlek men som jag efter att ha läst blandar ihop med alla andra Bridgerton-böcker.

After we fell av Anna Todd (Simon & Schuster) – Tredje boken om Tessa och Hardin. Beroendeframkallande läsning.

Standard

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s