Helgfrågan

Helgfrågan v. 13

Det var länge sedan (kunde börja varje blogginlägg så…) jag var med på helgfrågan men den här helgen ska jag försöka vara lite aktiv med både läsning och bloggande så jag börjar redan nu tänkte jag.

Vad läser du nu? Är Mias helgfråga den här veckan och den ställer inte till med för mycket röra i min hjärna utan besvaras enkelt.

Jag läser just nu Granne med döden av Alex Marwood. Påskläsutmaningen som jag är med på över helgen började i morse och vid starten var jag då på sida 225. Eftersom jag har arbetat hela dagen har jag inte läst någonting mer än på tunnelbanan hem, så mycket längre har jag inte kommit. Jag hinner inte läsa så mycket på fyra minuter men jag vill ändå ha en bok med mig. Sån är jag.

Hur har det gått med omställningen till sommartid? Det är veckans bonusfråga. Jag har inte haft några problem med omställningen men igår kom svärfar med sambo en timme för sent eftersom de inte hade riktig koll på tiden. Klockan i bilen hade inte ställt om sig själv…

Standard

7 reaktioner på ”Helgfrågan v. 13

  1. i år kom jag ihåg bilklockan, men en gång för länge sedan skulle jag köra sonen till en tidig match, tänkte fel och vi satte oss i bilen i småtimmarna… gick in igen och försökte somna om 🙃

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s