Helgfrågan

Helgfrågan v. 17

Nyligen blev det klart vilka böcker som är nominerade till Årets bok 2021 och den här veckan handlar helgfrågan om det. Mia med Mias bokhörna undrar helt enkelt vilka av de nominerade böckerna vi har läst och bonusfrågan är vilken bok man tror kommer att vinna.

Jag har inte läst någon av böckerna än men jag vill läsa flera av dem. Jag påbörjade Stöld, lånade av svärmor, men då jag märkte att tiden inte riktigt fanns till läsning just då och fler ville läsa fick hon tillbaka den innan jag läst klart. Jag hade läst hundra sidor ungefär, tror jag och tyckte om det jag läste.

Vänligheten är skriven av en av mina favoritförfattare, en av få författare vars böcker jag köper och vill äga och inte nöjer mig med att låna på biblioteket. Har inte läst boken än och kommer nog inte göra det förrän tidigast i sommar när jag är ledig. För fastän det är en favorit som sagt, har jag ingen brådska att läsa den.

Shuggie Bain vill jag läsa och har reserverat den på biblioteket. Jag har könummer 150 så det blir nog också sommarläsning för min del. Har hört mycket gott om den och kanske blir det Årets bok?

Amerikansk jord gav vi till svärmor när hon fyllde år och den vill jag läsa. (Det är smart att ge människor böcker man själv vill läsa…)

Standard

5 reaktioner på ”Helgfrågan v. 17

  1. Åsa skriver:

    Stöld vill jag verkligen läsa. Bra när man kan låna böcker av varandra. Jag saknar att kunna låna böcker på biblioteket, verkligen, här är biblioteken stängda.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s