Läser & tänkt läsa

Just nu läser jag…

…framförallt

Vända hem av Yaa Gyasi (Norstedts)

Jag vill berätta något för dig av Anna Gavalda (Albert Bonniers Förlag)

men jag har även ett gäng påbörjade böcker, bland annat

Tusenskönor av Kristina Ohlsson (Piratförlaget) – läser i badet (badkaret)

Husbonden av Maksim Gorkij (Tiden) – behövde en liten tunn bok när jag skulle ta andra vaccinsprutan för att ha något att läsa den där kvarten man skulle stanna så läser väl vidare när jag behöver en liten tunn bok som passar i väskan…

Midnight Sun av Stephenie Meyer (Atom) – nu var det länge sedan jag läste något i den men jag vet precis var i boken jag är så kommer plocka upp den när jag känner för det (om jag känner för det).

Annars har jag ganska många böcker från biblioteket hemma och en del böcker som jag planerat att läsa i sommar kvar. Får se vad jag känner för när jag läst ut Vända hem. Något helt annorlunda skulle jag tro.

Standard

4 reaktioner på ”Just nu läser jag…

  • Nej, den har jag inte läst en. Får se när det blir av. Den liger fortfarande framme med de andra böckerna jag inte läst ur ”sommarhögen”. Sedan har jag lyckats låna en ganska stor blandning böcker på biblioteket – mest fakta faktiskt, men där blir kanske inte heller så mycket läst. Det beror väl mest på hur det blir på jobbfronten i höst. Jag längtar till höstens bibliotekskurs som drar igång i september.

   Gilla

   • Du har mycket på gång. Jag vet att det är många som läser så. Själv brukar jag hålla mig till en i taget plus en poesibok, men poesin har gått i stå, fast nu läser jag ju Ulysses förstås. Uj, uj, uj. Så två böcker just nu.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s