Månadsrapport

Läst i september

Bärarna av Jessica Schiefauer (Romanus & Selling)

Eller sjunk i havet av David Mohseni (Novellix)

Farväl till dem på land av Marjaneh Bakhtiari (Novellix)

Truly Devious av Maureen Johnsson (Katherine Tegen Books)

Folkbibliotek i förändring av Marika Alneng (BTJ förlag)

Mördarens apa av Jakob Wegelius (Bonnier Carlsen)

Som i en dröm av Julia Quinn (Lovereads)

(kurslitteratur: Theories of the Information Society av Webster)

I september blev det inte så mycket läst. Två noveller på tunnelbanan fram och tillbaka till stan. Tema flykt. Bägge var okej men inte mer än så.

Bärarna tyckte jag mycket om och är glad att jag inte lämnade tillbaka på biblioteket oläst. Det är en bok som skulle passa som bokcirkelbok för den tar upp många intressanta teman.

Truly Devious var seg i starten men när jag kom in i den var den riktigt bra och nu håller jag på med bok nummer två i serien. Speciella människor, internat och deckargåtor. Vad finns inte att gilla?

Folkbibliotek i förändring läste jag i början av månaden men eftersom jag läser så mycket i ämnet är det svårt att erinra mig vad jag läst i vilken bok… Det här var inte obligatorisk kurslitteratur utan bara av eget intresse.

Mördarens apa har jag länge tänkt läsa och för några helger sedan blev det av. Jag tycker att det fanns likheter med Jorden runt på 80 dagar men här är det apan Sally Jones vi får följa genom öden och äventyr. Jag gillade den.

Som i en dröm var månadens romance-dos och som sådan alldeles utmärkt. Av författaren till Bridgerton-böckerna och här är första i Smythe-Smith kvartetten. Den släkten förekommer i Bridgerton – de illaspelande flickorna….

Standard

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s